12 kommentarer:

Annika sagde ...

Annika Hoffmann
Annika_nh@me.com

Jeg elsker at tage billeder, og jeg ville ønske at jeg kunne fange alle hyggelige øjeblikke med mit kamera. Det eneste problem er bare, at mit kamera er så stort og svært at have med overalt. Derfor ville lige sådan en telefon være perfekt, da man ren faktisk kan tage nogle gode billeder i modsætning til med fx en iPhone, hvor billederne ofte bliver meget dårlig kvalitet.

Linda Christensen sagde ...

Linda Kia Christensen
lindachristensen27@gmail.com

Når man er på farten og ser noget, som man bare må have et billede af, så er det altid lækkert at have en mobil, der rent faktisk kan opfange det gode øjeblik. Personligt, så elsker jeg at tage billeder, og hvis jeg ikke har mit kamera med, så har jeg ingen muligheder for at tage billeder (har en gammel Sony Ericsson med tastatur, haha). Derfor ville det være alletiders, hvis jeg gik hen og vandt denne mobil! :)

Caroline Nygaard sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Caroline Gantriis Krarup sagde ...

Det er rigtig vigtigt for mig, at kunne bære rundt på noget som har de funktioner jeg har brug for, når jeg er på farten. Det er dejligt, at vide at man ikke nødvendigvis behøver at være i besiddelse af sit spejlrefleks og hele molevitten for at være stylet op til en dag, hvor man befinder sig bag kameraet. Jeg har en kæmpe passion for billeder der ikke er opstillet. Hvilket de hurtigt kan blive, hvis man tropper op med et spejlrefleks kamera overfor ganske anonyme mennesker, fordi de pludselig føler at der er forventninger til dem, og dem måde de poser på. Dog er der en tendens til at billederne bliver mere kærlige og andet når man som anonym fotograf kommer snigende med en mobil, fordi folk ikke har samme forventninger til et mobilkamera. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde den!!
Caroline Gantriis Krarup
carolinekrarup@gmail.com

Sofie Louise sagde ...

Sofie Laursen
stenten13@gmail.com
Vil udnytte at du skriver "en kort kommentar" ;) - jeg synes det er lækkert at have et godt kamera så alle de dejlige øjeblikke man oplever er fanget i god kvalitet og skarpe farver.
- Kram

Marianne Syvsig sagde ...

I anledningen af at jeg er blevet student (=frihed), vil jeg dyrke fotografering meget mere, da det er nu tiden er til det. Jeg ønsker at forevige de øjeblikke, jeg oplever gennem mit sabbatår. Vigtigst af alt; jeg ønsker god kvalitet!

- Marianne Syvsig
/ mariannevas@hotmail.com

Unknown sagde ...

En telefon med et godt kamera er et must, når man som jeg E L S K E R at tage billeder, men ikke altid får slæbt mit spejlreflekskamera med.. Hvor vil jeg gerne vinde en ny lækker telefon :) KH Kathrine Baandrup, kathrinebaandrup [@] hotmail.com

Clara sagde ...

Clara Barbesgaard
clara.barbes@hotmail.com
Jeg tror at denne mobil må være absolut perfekt til mit behov, jeg er tilnærmelsesvis afhængig af instagram - men savner en telefon der kan udføre arbejdet til perfektion. Min kære iPhone 4 lever ikke længere op til mit behov og som fattig studerende med en kærlighed for gode fotografier, lyder denne telefon yderst ideel. Derfor vil jeg nu krydse fingre for at jeg vinder telefonen!

Helena sagde ...

Helena Ingerslev
helena_ingerslev@hotmail.com

Jeg elsker at kunne forevige hyggelige stunder ved at tage billeder. Derfor ville denne mobil være perfekt, fordi det bedste kamera er dét, man har med sig overalt.

ChristinaGD sagde ...

Jeg elsker at tage billeder og fange øjeblikke med mit kamera. I en travl hverdag med masser af friluftsliv og forenings arbejde er det upraktisk altid at have mit spejlrefleks med, derfor må jeg alt for tit undvære at fotografere i mange situationer.
Da jeg også laver en del PR-arbejde er det godt at kunne opdatere med billeder imens man er på farten, dette er for mig på nuværende tidspunkt ikke muligt med en gammel nokia.

Christina Gottlieb Danielsen
christina_gottlieb_danielsen@hotmail.com

Anna Lykke sagde ...

Anna Lykke, morharaltidild@gmail.com

Jeg holder meget af at tage billeder, men mine egne kameraer er for store og besværlige til hverdags øjeblikke. Samtidigt har jeg været ekstraordinær til at ødelægge gode mobiler, så er endt med håndværker telefoner som ikke tager helt optimale billeder..
Derfor ville jeg elske at have en mobil som denne, så det bliver muligt at tage lækre billeder, uden besværet. :)))

Emma Line Holm Sejersen sagde ...

Vinderen er fundet :) tillykke til Kathrine Baandrup!