Equipment

What I use to take my photographs:

Camera

Canon EOS 450D camera

Lenses

Sigma 30mm F1.4
Canon 28-135mm F3.5
Canon 18-55mm F3.5
Other 
Velbon DF 50 Tripod
Canon wireless remote
Adobe Photoshop Lightroom 4


8 kommentarer:

Rikke sagde ...

Hvilke af dine objektiver bruger du mest, og kan du anbefale dit Canon EOS 450d?

Emma Line Holm Sejersen sagde ...

Jeg bruger helt klart mest mit Sigma 30mm F1.4 ! det er en fantastisk linse :) Mit kamera kan ikke købes mere, men modeller som 550D og 1000D minder meget om :) Det er et kamera der fungerer som det skal, og hvis man har en god linse til det, giver det en rigtig god kvalitet i billeder - Jeg plejer at sige, at det gode billede afhænger af linsen og fotografens øje!
kh

Anonym sagde ...

Ved du hvad forskellen er på Sigma 30mm og Sigma 70-300mm macro? Udover prisforskellen?

Emma Line Holm Sejersen sagde ...

Hej Anonyme!
Den største forskel er at Sigma 30mm er en fast linse, du kan altså ikke zoome, som du kan med en 70-300mm linse. Derudover kan Sigma komme ned på et betydeligt lavere blænde tal (1.4), hvor 70-300mm'erens laveste blænde er 4 :) dette betyder at Sigma 30mm'eren er bedre under dårlige lysforhold og den kan også lave bedre 'bokeh' :) Dog kan den anden linse tage makro billeder og det kan 30mm'eren ikke! håber det hjalp :)

Anna sagde ...

Så du ville anbefale det objektiv? Altså Sigma 30mm F1.4? Jeg ejer Canon Eos 1100D og et 50 mm objektiv - og jeg vil ligesom gerne kunne lidt mere... Du tager nogle SÅ smukke billeder, hvor skarphed, farver og sådan ser så perfekte ud! Så objektivet kan du godt anbefale? Er overrasket over prisen, det er slet ikke galt!

Emma Line Holm Sejersen sagde ...

JA!! Det er et fantastisk objektiv, som giver de lækretse billeder - uden tvivl! :) husk på at de klare farver og skarpheden bliver fremhævet vha. min redigering! Ja prisen er ingenting i forhold til hvad man får for pengene... et af de bedste køb til dato

miekathrine sagde ...

Hvor har du købt dit Sigma 30mm objektiv? Btw. rigtig fin blog! <3

Knus

Emma Line Holm Sejersen sagde ...

Min mor har købt det med hjem til mig fra Singapore :) Mange tak!